24. 03. 2018.

SJEDIM JA DANAS NA KAVI U KAFIĆU PREKO PUTA FAKULTETA...


Sjedim ja danas na kavi u kafiću preko puta fakulteta i gledam jednu djevojku. Ona cijela nervozna hoda ispred fakulteta gore-dolje, pa sjedi, pa stoji, pa zapali, pa gleda na sat i ja pomislio "ajde sigurno je nervozna jer čeka rezultate bitnog ispita" ili nešto.

Nakon nekog vremena izlazi iz zgrade mladić, nešto popričaju, i počne ona da skače, grli ga, ljubi. Pretpostavljam da joj je momak bio na ispitu i da ga je čekala dok ne završi. Ljudi moji, pa ja u životu nisam vidio toliku ljubav između dvoje ljudi. 

Međutim čim sam to pomislio, taj mladić se izmakao od te djevojke i klekavši na koljena ponudio joj prsten, zaprosio je. Djevojka se uhvatila za glavu i bez čekanja, bez da je išta rekla, prišla mu je i spustila se na pločnik, a onda toliko jako rekla DA... da je cijeli grad odjeknuo.

Možda su rijetki slučajevi, ali još uvijek u ova teška vremena ima iskrene i zdrave ljubavi. Vjerujte scena je bila raj za oči, kao iz nekog filma, ali dobrog filma. Želim im puno sreće i da se vole cijeli život tako.



0 komentari:

Objavi komentar