22. 03. 2018.

Karleuša otkrila veliku tajnu iz bračne postelje: Postoji jedan glavni razlog zbog čega ona stalno putuje u Istanbul


Pjevačica Jelena Karleuša je odgovorila na prozivke od Saše Popovića kako je on govorio da ona nije intimna sa mužem i da je ona poručila kako bi zna često putovati u Istanbula kako bi sa Duškom Tošićem vodila ljubav.

To vođenje ljubavi mora sigurno da bude skupocijeno i mora da je sigurno strastveno kada oni čekaju toliki period, pa onda kada ona ode u Istanbul, sigurno smo da skoče što prije mogu u krevet, u svoju bračnu postelju. Tako je Jelena Karleuša na svaku prozivku od Saše Popovića dala odgovor kako joj zapravo nedostaje vođenje ljubavi sa njenim mužem, a onda je tako otkrila svim kako ga upražnjava barem jednom u sedmici.

Poznata pjevačica je imala nastup u petak na Kopaoniku, a koji je bio u okviru festivala Mjuzik Week-a, a gdje je i sama napravila jedan ogromni spektakl, a šta tek dolazi uskoro, to će biti spektakl. Učesnica žirija od mega popularnog takmičenja u muzici “Zvijezde granda” je prije nastupa otkrila jednu tajnu koja je bila kako ju sve to ne dotiče nikako i da te tvrdnje kako joj fali malo akcije u krevetu.

Tako je rekla kako redovno posjeti svoga supruga Duška Tošića koji boravi u Istanbulu, koji se tamo nalazi radi nastupanja za klub u fudbalu Bešiktaš, a onda je svima poručila kako se ona osjeća u vezi bračne postelje. Svi koji se šale na taj račun, onda ona mora reći kako ide u posjetu u Tusku kako bi barem jednom u sedmici vodila ljubav sa svojim mužem, a onda je rekla kako ih sve mora razočarati jer ona ima redovne odnose, te da se niko ne treba brinuti zbog toga, a da je i dobro raspoložena.

0 komentari:

Objavi komentar