14. 03. 2018.

PRE NEKO VEČE SAM ŠETAO SA DEVOJKOM....I SVE JE BILO LEPO DOK NISAM SREO BIVŠU...Pre neko veče sam šetao sa devojkom. I tako sve je bilo lepo dok nisam sreo bivšu (nakon 4 godine) sa dečkom sa kojim me prevarila. Noge su mi se odsekle.

Rekao sam devojci da sednemo na obližnju klupicu. I onda sam primetio da je i ona zastala i sela sa dečkom nasuprot nas. Sve vreme nas je posmatrala i u jednom trenutku mi se tužno osmehnula.Prigrlio sam svoju devojku jače i otišli smo. Međutim, nisam imao mira to veče, sećao sam se svega, i bola i tuge i pijančenja zbog nje. Tu noć mi je stigla poruka od nje, bivše Pisalo je: “Lepa je. Nadam se da te čuva onako kako ja nikada nisam umela. Želim da znaš da mi je žao. Ljubav nije prestala.”

Samo sam obrisao poruku. Volim svoju devojku i ne želim da je povredim zbog nekoga ko mi više nije Pre neko veče sam šetao sa devojkom. I tako sve je bilo lepo dok nisam sreo bivšu (nakon 4 godine) sa dečkom sa kojim me prevarila. Noge su mi se odsekle. Rekao sam devojci da sednemo na obližnju klupicu.

I onda sam primetio da je i ona zastala i sela sa dečkom nasuprot nas. Sve vreme nas je posmatrala i u jednom trenutku mi se tužno osmehnula.Prigrlio sam svoju devojku jače i otišli smo. Međutim, nisam imao mira to veče, sećao sam se svega, i bola i tuge i pijančenja zbog nje. Tu noć mi je stigla poruka od nje, bivše. Pisalo je: “Lepa je. Nadam se da te čuva onako kako ja nikada nisam umela. Želim da znaš da mi je žao. Ljubav nije prestala.” Samo sam obrisao poruku. Volim svoju devojku i ne želim da je povredim zbog nekoga ko mi više nije bitan.0 komentari:

Objavi komentar