16. 03. 2018.

Luksuz, raskoš i sjaj je u kojem oni danas žive – zavirite u kuće naših popularnih zvijezda, nisu uvijek raskošno živjeli, jedna kuća sve zasjenila


ZA JEDNU OD NAJLJEPŠIH PJEVAČICA DANAS VAŽI ONA, NIJE UVIJEK TAKO LIJEPA I ZGODNA BILA, KADA SE POJAVILA PRVI PUT U ZVEZDAMA GRANDA, MNOGO DRUGAČIJE JE IZGLEDALA, ALI KAKO JE DOŠLA DO NOVCA, TAKO JE POBOLJŠALA SVOJ IZGLED, ALI I MATERIJALNO STANJE. Radi se o RADI MANOJLOVIĆ koja dolazi iz jednog malog mjesta, a ona je dosta u sebe uložila, kao i u svoju porodicu. Sa svojom porodicom se preselila u Beograd, putuje redovno sa svojom sestrom na neka egzotična mjesta. SKupocjenu odjeu nosi, ima i stan, ali i automobil skup, dosta je uložila u sebe.

Njen život na prvu ruku izgleda jako glamurozno, pomislili biste da ona nikada nije znala kako je kada se nema, ali ne, nije tako. Rada dobro zna odakle dolazi i odakle potiče, dobro je znala kako je kada se nema. Ona je sa ponosom uvijek govorila odakle je poticala i kako izgleda njen porodični dom.

Šta kaže na ovo?

Ne, nije to sve. Inače, ANA SEVIĆ je sa svojim suprugom imala i prvi muzički duet, ona dolazi iz mjesta Užice, tamo je živjela dok nije krenula u srednju školu u Beograd. Ana je inače u Užicama imala finu kuću i terasu, stakle terasa, njena kuća je mnogo odudarala od ostalih.

Kada je riječ o njenom mužu, Darko Lazić potiče iz mjesta Brestač, on je danas uredio to mjesto, renovirao kuću roditeljima, a Darko i Ana u Beogradu imaju jako luksuzan stan. Šta kažete na ovo? Nisu oni uvijek tako lijepo živjeli, to možete i sami vidjeti po slikama ovim


0 komentari:

Objavi komentar