05. 04. 2018.

Uklonite DLAKE zauvijek sa pazuha u roku od 2 minuta! (Bez brijanja i depilacije)


Da biste uklonili dlake ispod pazuha možete brijati ili isprobati različite metode koje su često neuspješne jer dlačice opet narastu brzo. Međutim, postoji nekoliko prirodnih rješenja za ovaj problem sa kojim se mogu ukloniti dlačice bez odlaska u salon ili depilaciju. Ovi recepti će umiriti kožu prirodno i poboljšati ten. Sastojci koje sadrže bogati su esencijalnim vitaminima i mineralima.
Ove tretmane često koriste žene na Bliskom istoku:
Limun i šećer:
Napravite tijesto od jednog limuna i kašike šećera. Kad primjenjujete ovu smjesu trebate je staviti na svoje pazuhe, ostaviti tako par minuta, a zatim skinuti sa mokrim peškirom. Ponovite tretman dva puta sedmično, a dlačice će početi uskoro da nestaju.

Jaje i kukuruzno brašno:
Pomiješajte jedan bjelanjak s pola kašike kukuruznog brašna i nanesite smjesu na pazuhe, ostavite dok se ne osuši. Zatim isperite sa malo mlake vode. Učinci će biti vidljivi vrlo brzo.

Mlijeko i kurkuma:
Pomiješajte malu količinu kurkume s dvije kašike mlijeka i pripremljenu pastu nanesite ispod pazuha. Nakon par minuta, isprati pastu sa malo vode. Podijelite ove recepte i sa vašim prijateljima i rodbinom kako bi i oni saznali za ove jednostavne i učinkovite metode. Izvor: prirodni-lijek.info

0 komentari:

Objavi komentar