17. 03. 2018.

SVEKRVA MOJE SESTRE JE NEVIĐENI DEBIL....ŽENA JE ZNAČI DNO DNA....


Svekrva moje starije sestre je neviđeni debil 🙂 žena je znači dno dna… Moja sestra se udala prije 10 dana i od svekrve je dobila rokovnik sa receptima koje je ona godinama pisala. Kao da joj sin, muž moje sestre može nastaviti da jede ono što je naučio. Umjesto zlatnih oglica, narukvica, minđuša moja sestra je dobila “zlatni” rokovnik. Međutim kada smo danas otvorile taj rokovnik da baš vidimo šte je u njemu… znači šok… U rokovniku smo našle tako debilne recepte da je to katastrofa.
Recepti za palačinke… hahaha… a koliki je debil a njena svekrva u svim receptima su mjere šolje, čaše, kašike i slične gluposti… kao da su sve šolje, čaše i kašike iste. Ludilo… Da stvar bude luđa moja sestra nikada nije razbila jaje… nikada kobasice nije ispržila.
ustvari  jeste razbijala “jaja” i pržila “kobasice” ali za te specijalitete joj ne trebaju nikakvi recepti… PRIRODNI TALENATak me razumijete… SESTRA KRALJICA, PIP će matoroj babi znanje u roku mjesec dana, ako ne i brže  … Rokovnik sa receptima… koja kravetina… da ga je meni “poklonila” istog trenutka bi završio u vatri…

0 komentari:

Objavi komentar