12. 03. 2018.

IMAO SAM SRETAN BRAK, A ONDA SAM POČEO DA SUMNJAM U MOJU ŽENU....Imao sam sretan brak, a onda sam počeo da sumnjam u moju ženu. Nakon 15 godina braka njena želja za intimnim odnosima je nagloopala, a i moj kum mi je rekao da malo pripazim. Inače sam terenski radnik, po 2-3 mjeseca nisam kući. Uz pomoć tog mog kuma, koji se razumije u tehniku poredao sam po cijeloj kući kamere i mikrofone, čak sam i automobil ozvučio. Bilo je skupo, ali morao sam svoje sumnje otkloniti. Umjesto na posao u Njemačku iznajmio sam sebi hotelsku sobu i po cijeli dan gledao. 3 dana se ništa nije dešavalo, a onda je moja supruga prišla jednoj od kamera koju sam postavio u kući i rekla STRAŠNO SI ME RAZOČARAO, UVRIJEDIO, ŽELIM RAZVOD, JER NAKON OVOGA NEMA DALJE…

Bio sam zbunjen, a onda je rekla MISLIŠ DA SAM TOLIKO GLUPA DA NE PRIMJETIM OVA GOVNA PO SVOJOJ KUĆI… Iskreno nije mi bilo jasno, jer je skoro pa nemoguće da su se kamere mogle primjetiti, ultra male i dobro sakrivene, ali žene su čudo… Odma sam se zaputio ka njoj, vjerujte da sam klečao na koljenima, tražio da mi oprosti, da ustvari to i nije bila moja ideja, već mi je to predložio kum, ali džaba.

Toliko je bila povrijeđena da nije odustajala od razvoda. Na sudu sam se odrekao kuće u njenu korist, sve sam joj dao samo da bih joj dokazao da mi ništa osim nje nije vrijedno. Evo 3 mjeseca je prošlo i nadam se da ćemo se ipak nekako pomiriti i da će da mi oprosti, ali još uvijek ne odgovara na moje pozive i poruke. Malo sam ljut na kuma jer me u sve ovo uvalio i bukvalno me na neki način uništi, nisam ga trebao slušati.


0 komentari:

Objavi komentar