19. 03. 2018.

Šta li će Sloba reći na to: Luna dobila pitanje s kim bi bila da nije u vezi sa oženjenim – izbor joj je donio burnu reakciju (Video)



Sada se svi pitaju šta Sloba ima na to da kaže, a kako li će on reagovati na ovo pitanje. Sada se zbog nekih stvari koje su se dešavale u zadnje vrijeme može da kaže kako se Luna Đogani opustila maksimalno, koliko god je mogla. 

Osim Lune Đogani, isto tako se može reći i da njenog oženjenog momka Slobu Radanović, a ovaj par nam svaki dan donosi neki novi skandal, kojem nema kraja, pa sada i svi očekuju jednu novu burnu svađu. Sve je to počelo tako što je Luna Đogani uhvaćena sama, u trenutku kada Slobe nije bilo oko nje, a tu priliku su ostali zadrugari dobro iskoristili.

Luna Đogani se našla u blizini Miljane Kućić i još nekih zadrugara. Pitanje koje je ona dobila je bilo jedno jako zanimljivo pitanje, a onda je Luna dobila pitanje od Miljane Kulić sa kime bi to ona bila da nije sa slobom, i da li bi u tom momentu bili najljepši par. Tada je to možda bilo nebitno za Lunu jer je dala jako brzo odgovor, kao da je znala da će je neko pitati ovo pitanje, a njen odgovor je izletio brzo gdje je rekla da bi to bio Marko Miljković.

Šta je to njoj toliko privlačno kod njega, svi se pitaju i zbog čega je ona odlučila baš njega odabrati, još uvijek nije razjašnjeno. Sloba to još nije čuo, a sada se svi pitaju šta će se desiti kada on čuje šta je rekla. Sloba je iz šale rekao da će to ići malo teže, a ipak poznavajući ovaj par, nipošto nas sve ne čudi da samo izbije još jedna svađa zbog koje će se ovaj par vratiti na centar pažnje kao što su navikli.


0 komentari:

Objavi komentar