19. 03. 2018.

Ona je danas među najljepšim SRPKINJAMA – cijeli svijet ne zna kako je izgledala kao djevojčica od 3 godine






























Njeno ime je Sonja Vuksanović, a ona se smatra jednom od najljepših Srpkinja, gdje je ona odlučila da podijeli nekoliko svojih fotografija iz djetinjstva na društvenu mrežu instagram, gdje je imala i šta pokazati. Na toj fotografiji, koju je ona objavila se nalazi njen otac, a tu se i nalazi djevojčica sa krupnim kestenjastim očima, koja je imala na sebi karirane treger pantalone, gdje je strpljivo i pozirala.

Uz tu fotografiju je imala i jedan veoma značajan opis, gjde je napisala “Tata, sretno djetinjstvo, sjećanje, sretna djevojčica”, a izgleda kako ju je ova fotografija podsjetila na mnoga lijepa sjećanja. Sonja je prozvana kao jedna od najljepših i najseksipilnijih dama koja je od svoje 18. godine živjela u Njemačkoj, a ona je imala dva braka. Sonja je bila u braku sa Željkom Sašićem, ali i sa Acom Lukasom. Ona ima najljepše osjećanje kada je pitanje uloge majke, a onda ima dvije kćerke koje se zoveu Sofija i Viktorija, a njih dvije dobijaju mnogo pažnje od svoje majke, koja ih mnogo voli i čuva svaki dan.

Njen cijeli izgled i njena ljepota je svakoga očarala, a poslije svega što je ona morala da prođe, i dalje želi da pamti samo lijepa iskustva na svakome mjestu koja je postigla, a njena djeca su joj velika motivacija. Spremna je uvijek za nove bitke, a njen izgled je tako zanosan da se zna zbog čega se ona našla na top listi prelijepih žena koje su kao ona. Sonja ima i poseban stil oblačenja kojeg mnogi prate i kopiraju.






0 komentari:

Objavi komentar