13. 03. 2018.

MOŽEL ANONIMNO… Danas sam nakon 12 godina braka prvi puta prevarila mog muža.


MOŽEL ANONIMNO… Danas sam nakon 12 godina braka prvi puta prevarila mog muža. Ovaj vikend sam bila sa direktorom na jednom seminaru i desilo se. Ni sad ne mogu da vjerujem, diroktor je skoro 20 godina stariji od mene, ima 52 godine, ali je nevjerovatno spretan u krevetu. Prvi put sam osjetila ONO NEŠTO, ne mogu riječima opisati, bilo je fenomenalno. On je već duže vremena razveden i dok smo ležali u krevetu ponudio mi je da se preudam za njega, da ostavim muža i dvije kćerke i počnem da živim sa njim.

Rekla sam mu da ću da ozbiljno razmislim o ponudi… iskreno ovog trenutka bi se udala za njega jer u njegovom zagrljaju sam se prvi puta osjetila kao dama, osjetila sam da je cijeli svijet moj, da mogu sve što poželim, ali malo me muče kćerke, imaju 10 i 6 godina, mnogo su vezane i za mene i za mog muža, ne znam kako bi reagovale,

opet sa druge strane nisu jedine kojima su se roditelji razveli, a i novac bi mogao nadomjestiti sve… Stvarno ne znam, totalno sam zbunjena, osjećanja su mi totalno pomiješana… pruža mi se prilika da uživam u životu i ne smijem je propustiti.


0 komentari:

Objavi komentar