03. 02. 2018.

MOMAK ME UBIJA OD BATINA IJAKO NIŠTA NE GRIJEŠIM..


Evo već 4 godne, od kako živimo zajedno momak me ubija od batina, iako ništa ne pogriješim, iako nikada drugog muškarca ne pogledam.

Često nakon batina ne izlazim po skoro 10 dana iz kuće, jednostavno toliko budem modra od udaraca da me stid pojaviti se pred roditeljima, u javnosti… Prvih godinu dvije sam vjerovala i nadala se da će se vremenom promijeniti, jer mnogo ga volim i stvarno sam željela provesti život sa njim, ali zadnju godinu ta ljubav koju sam osjećala nakon što mi je jednom prilikom izbio dva zuba se pretvorila u mržnju,

ali i pored toga i dalje sam sa njim. Ostavila bih ga istog trena, ALI… nakon svega šta mi je uradio i nakon što sam ga upoznala za ovih 4-5 godina jednostavno nemam hrabrosti. Ne mogu ni da zamislim šta bi mi uradio kada bih mu rekla da ga ostavljam ili još gore kada bi me nakon toga u gradu vido sa drugm muškarcem.

Ne znam možda sam toliko istraumatizirana, ali mislim da bi bio spreman i na ono najgore. Ovo što živim je pakao, a što je najgore ja ni danas dan ne znam kako da nadjem izlaz iz svega, nadam se da me razumijte, jako tužan život.

Preuzeto sa: www.ispovesti.com

0 komentari:

Objavi komentar