23. 02. 2018.

TRAŽIM MUŠKARCA BALKANCA! “ŽIVIM U NJEMAČKOJ, IMAM NOVAC, ALI I JEDAN USLOV”


Internet stranica “EX Jugoslavija” objavila je zanimljiv oglas jedne djevojke iz Hrvatske, ne navodeći detlajnije pojedinosti, niti puni identitet iste. “Ovdje je teško naći dobrog čovjeka. U Njemačkoj živim već sedam godina, i još nisam pronašla svoju srodnu dušu. Ne kažem da su Nijemci loši ljudi, ali teško je naći pravog čovjeka, koji te ne bi zeznuo za nešto. Oni su takvi, gledaju samo na svoju korist. Često dolazim u Hrvatsku, barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići.

Ali nikada nemam vremena toliko da malo izađem van negdje u grad da bih upoznala nekog muškarca, prosto se zabavim drugim stvarima i dođe vrijeme kada moram ići nazad.
Voljela bih upoznati nekog ko je sa Balkana kao i ja želim se udati baš za takvog, neko ko će me voljeti i poštovati i na posljednju štiti. Neko s kime bih mogla stvoriti potomstvo i da živimo u ljubavi i slogi. Jedino je uslov da se doseli kod mene u Njemačku, pošto tu imam svoje firme i radim, dobro mi ide i ne bih voljela to napustiti, jer ipak tu sam dugo. Ne tražim nekog posebnog ljepotana, bitno mi je da ima srce i dušu i da se zna ponašati kao pravi muškarac prema ženi.

Nisam osoba koja voli nasilje nad ženama, niti volim muškarce koji su skloni alkoholu, kockanju i varanju. Nijemci su takvi i zato mi se ne sviđaju, a sigurna sam da kod nas ima još takvih kakve tražim, samo treba naići u pravo vrijeme. Mislim da mi je vrijeme da se udam i da se skrasim sa osobom koju volim i ona mene. Nadam se dobrom rezultatu i da ću naći nekoga za sebe i da ću napokon uživati i biti sretna onako kako i treba” Izvor: haber.ba

0 komentari:

Objavi komentar