23. 02. 2018.

BAKA MI JE DALA OVAJ SAVJET! RIJEŠILA SAM SE ISPUCALIH PETA ZA POLA SATA!


Problemi sa ispucalim petama nisu upšte ozbiljni problemi, ali mogu biti itekako bolni, uporni te mogu naštetiti u velikoj mjeri vašem kvalitetu života. U svakom slučaju postoji jedno jednostavno rješenje ovog problema,za koje ce vam biti potrebno samo nekoliko sastojaka te malo vašeg ragocijenog vremena. Nakon št ste gotovi uživat cete posmaterajuci regeneraciju svojih stopala koja ce na dodir biti poput bebinih stopala. Za ovaj odličan recept potrebno je da sprovedete nekoliko koraka:

SASTOJCI:
  • prokuhala voda
  • 2 kašika sode bokarbone
  • 2 kašike soli
  • kamen za četkanje

PRIPREMA: 

Naime potreno je da prokuhate vodu i ostavite da se malo ohladi do one mjere dok ne ude mlaka. Nakon toga ubacite sodu i sol te ostavite noge u takvoj vodi pola sata.

Kamenom za cetkanje skinite visak kože sa vaših stopala. Nakon što ste skinuli tljanjem višak kože s vašij stopala, odnosno odumrle stanice kože potrebno je da uzmete jednu vijeću i ulje te sastavite u činiji. Stavite čniju u relu vodu sve dok se sastojci ne istope. Nakon što su se istopili potrebno je da pomijesate te nanesete na svoja stopala

0 komentari:

Objavi komentar