28. 02. 2018.

ŽIVOT MI JE TOTALNO UNIŠTAN A TEK MI JE 19 GODINA


19 mi je i moj život je totalno uništen :(… Prije mjesec dana sam spavala sa najboljim drugom mog vjerenika za kojeg se trebam udati u junu ove godine… ni sama ne znam kako se to desilo, ali desilo se i na moju žalost ostala sam trudna. Nesreća koja se samo meni može dogoditi… Obzirom da sa vjerenikom nisam spavala još ni jednom jer sam ga ubijedila da sam nevina i da takva želim ući u brak nije bilo šanse da mu podvalim bebu. Zbog toga sam ga zamolila da se odma vjenčamo, da ne čekamo ljeto… jednostavno sam željela da sve upakujem da izgleda kao da je dijete ipak njegovo, ali on mi je danas rekao da ne želi da se vjenča sa mnom ni danas ni sutra ni nikada jer ga ne zaslužujem.


Rekao mi je da je dugo razmišljao i da već danima traži načina da mi kaže da treba da raskinemo obzirom da on ima urođenih problema “tamo dole” i da je sterilan. KATASTROFA… Ne znam šta je gore što me je ovako ostavio, ili da me vjenčao i da sam mu podvalila bebu, NEVINA, njemu koji je zapravo sterilan i koji ne može imati djecu.

Već dva dana se ubijem od brige… abortus nije rješenje, ustvari jeste, ali previše me strah tog, a nije ni jeftino. Razmišljam da mu kažem da sam trudna, da sam pijana imala odnos sa nepoznatim muškarcem… možda me prihvati, možda prihvati i bebu… ko zna, dobrica je i sve je moguće, a i voli me i to baš. Ima neko neki savjet??? PLIZZZ…

0 komentari:

Objavi komentar