27. 02. 2018.

REVOLUCIJA! ZBOGOM PROTEZAMA: Otkriveno kako vam u samo 9 tjedana mogu narasti novi zubi!


Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje priliku da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet tjedana. Otkriće dr. Jeremy Maoa s Columbia Universityja, po svemu sudeći, nova je senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba.

Otkrio je nešto nevjerojatno…Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične stanice iz organizma, koristio je svoju DNK i uspio regenerirati nove zube, piše “Aura”.Uz pomoć matičnih stanica dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za svega – 45 dana! Ovo otkriće moderne tehnologije obećaje svijetlu budućnost u stomatologiji i čovječanstvo uopće. Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu vlastiti zubi i to u roku od devet tjedana.

Obnavljanje izvađenih zuba traje točno devet tjedana. Uređaj – skela za zube s matičnim stanicama treba biti postavljena na područja na kojem nema zuba. U prvoj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti stanice, a potom i regenerirati korijen zuba.Jednostavno rečeno, matične stanice iz vašeg tijela koriste se za zamjenu nedostajućih zuba. Zatim zub postaje jedno s okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i rezultirati u prilično brz oporavak – objašnjava dr. Jeremy Maoa s Columbia Universityja.

0 komentari:

Objavi komentar