22. 02. 2018.

HANKA PALDUM PLAČE DANIMA: POGLEDAJTE KAKVU JOJ JE VIJEST SAOPĆILA NJENA KĆERKA


Prva dama bh. estrade Hanka Paldum, prema svemu sudeći, u 2018. godini imat će mnogo razloga za slavlje. Njena kćerka Minela Jašar i zet Elvis očekuju drugo dijete, a ovu informaciju podijelili su sa prijateljima na društvenim mrežama. Hanka će tako drugi put postati nana, nakon što je u septembru 2014. godine dobila unuku Širin. Kraljica sevdaha i danas uživa u svakom trenutku provodenom sa svojom unučicom. – Hvala Bogu proširuje se porodica moje kćerke. Život poklanja i lijepe stvari, a za neke se moramo izboriti.

Naravno, ovo je najljepša vijest koju sam mogla poželjeti. Neka ostane tajna da li ću dobiti unuku ili unuka. Najvažnije je da beba bude zdrava – rekla je Hanka za Coolstyle.
Koliko bh. pjevači zarađuju na svadbama: Halid Bešlić jedino prijateljima pjeva za manje od 10.000 KM Poznato je da pjevači narodne muzike najveće honorare dobijaju za nastupe na svadbama i rođendanima poznatih osoba iz svijeta sporta, biznisa…Kada su u pitanju bh. pjevači apsolutni vladar je legendarni Halid Bešlić koji za nastup na veseljima ovog tipa naplaćuje između 10.000 i 15.000 KM.

Naravno cijena zavisi od broja zvanica i mnogih drugih stvari. Ipak, poznato je da je Bešlić često i besplatno nastupa na proslavama dugogodišnjih prijatelja i poslovnih partnera. – Pjevao sam na svadbama Luke Modrića, Ivice Olića, Darija Srne, Boška Balabana i drugih nogometnih zvijezda iz regiona. Ne mogu se sada sjetiti svih, ali svaka proslava je bila posebna na svoj način. Naravno da mi je posebna čast kada pjevaš na svadbi takvih nogometnih zvijezda. Kada je u pitanju visina honorara, to je poslovna tajna. To zavisi od mnogo stvari. Naravno da se otpjeva i bez honorara dobrim prijateljima i ljudima koji su to zaslužili – kaže za Faktor Halid Bešlić.

0 komentari:

Objavi komentar