25. 02. 2018.

NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA: SUPRUŽNICI ZA 18 MJESECI IZGUBILI 180 KILOGRAMA! 😲😲😲 EVO KAKO....


Lexi Reed iz Indiane je imala 220 kilograma, a njen muž Danny 127 kilograma u 2016. godini. Zajedno su odlučili smršati, što su i uspjeli za 18 mjeseci. Transformacija je nevjerovatna.
“Nismo imali plan obroka, operaciju i personalnog trenera, ali smo imali jedno drugo i motivaciju da radimo naporno svakog dana. 

Željeli smo postati roditelji u budućnosti i dugo živjeti”, napisala je Lexi na Instagramu gdje je podijelila svoju priču i fotografije na kojima su oboje neprepoznatljivi, Par se vjenčao 2015. godine i dnevno su jeli 8.000 kalorija. Nakon što su prestali jesti brzu hranu i počeli kuhati te ići u teretanu 5-6 puta sedmično, izgubili su pola svoje težine za 12 mjeseci. Lexi je smrša 136 kilograma. Tokom tog perioda Lexi je dobila 500.000 pratilaca na Instagramu, koji su zadivljeni njenim napornim radom i odlučnošću. 

“Ne moraš ovako živjeti do kraja života. To sam rekla sebi i počela”, prisjetila se. Istakla je kako se suprug prema njoj ponašao isto kada je imala mnogo više kilograma kao i sada. “Nikada me nije gledao kroz moju veličinu, pitao da se promijenim ili činio da se osjećam bilo kako drugačije no lijepa. Ljubav nema ograničenja u težini ili broju. Okružite se ljudima koji će vas podići više i vidjeti u vama veličinu kada je vi ne vidite”, poručila je.

0 komentari:

Objavi komentar