22. 02. 2018.

BOLJE NEGO BOTOKS: Ova maska od 3 sastojka skida 10 godina sa lica!


Postoji odlična procedura koja je alternativa skupoj plastičnoj hirurgiji. U pitanju je čudesna maska za zatezanje lica, koja ima moć da izbriše sa lica i do 10 godina.  Već nakon prvog nanošenja, osetićete njen impresivan efekat. Ova maska postaće alternativa mnogobrojnim kozmetičkim tretmanima u salonima lepote. Pored toga što je ekonomična, njen efekat ekvivalentan je proslavljenom botoksu. Maska je potpuno prirodna, a zapravo, zateže kožu i bolje od botoksa. 
Sastojci: 
  • 1 belance, 
  • pola kašičice limunovog soka i 
  • pola kašičice kokosovog ulja.


Priprema: 

Uzmite jaje srednje veličine i odvojite belance od žumanceta. Stavite belance u manju posudu i umutitega do stvaranja guste pene. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo umutite. Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite da deluje 10-15 minuta. Kad se maska osuši, isperite je toplom vodom ili čajem od kamilice. Za postizanje optimalnog rezultata, dovoljno je primenjivati ovu masku 2 puta nedeljno.

Prednosti kokosovog ulja za negu lica u sastavu ove maske zaista su mnogobrojne i slobodno možemo reći da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan, kako u svetu, tako i kod nas. Inače, stalno korišćenje kokosovog ulja umesto noćnih krema, najbolji je način da sprečite prerano starenje vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja u stanju je da podmladi vašu kožu, čineći vaš ten besprekornim, a kožu čistijom i lepšom.

Probajte! (UspesnaZena.com)

0 komentari:

Objavi komentar