27. 02. 2018.

BALI BEG JE GLAVNI KRIVAC!!! EVO ŠTA JE NAKON SVEGA NJEGOVA SUPRUGA IZJAVILA…


Prošle godine su se najpoželjniji muškarac, turski glumac Burak Ozcvit i ništa manje poželjna turska glumica Fahriye Evcen vjenčali, a samo par mjeseci kasnije Fahriye Evcen je popularni turski portal okitio laskavom titulom najsretnije žene u Turskoj. Naime na ovom portalu je organizovano glasanje za najsretniju ženu u Turskoj, a Fahriye je ubjedljivo pobijedila. Razlog ovako ubjedljive pobjede nije teško pronaći, a on je ni više ni manje nego Burak Ozcvit, popularni Bali Beg koji je označen kao glavni krivac u osvajanju ove laskave titule.

Mnogobrojne obužavateljice ovog turkog glumca smatraju da je upravo Burak Fahriye učinio KRALJICOM SREĆE te su zbog toga i glasale za Fahriye. Nakon što se okitila ovom laskavom titulom Fahriye je izjavila: “Naravno da sam sretna pored muškarca kojeg volim najviše na svijetu. Smatram se sretnom osobom, jer sam, prije svega, zdrava i sa obje noge na zemlji. Meni zadovoljstvo donose male stvari. Slobodan dan proveden sa voljenim osobama ne može mi nadoknaditi ni ček sa bezbroj nula. Sreća se ne da kupiti.”

Novinari su iskoristili priliku da Fahriye upitaju da otkrije tajnu besprijekorne ljepote na šta je odgovorila da tu nema mnogo filozofije, da se trudi živjeti uredan život, spavati 8 sati dnevno, zdravo se hraniti, te je dodala da takođe pije nogo vode kao i to da svaki dan provede bar dva sata na svježem i čistom zraku. Preuzeto sa: sve-za-vas.info



0 komentari:

Objavi komentar