24. 02. 2018.

Moja svekrva tuče mog muža… Udala sam se prošle godine i ne mogu da vjerujem ZA KOGA!!!


Moja svekrva tuče mog muža… Udala sam se prošle godine i ne mogu da vjerujem ZA KOGA!!! Moj muž ima 30 godina i za svaku sitnicu koju pogriješi dobija batine, najgore od svega što se ne buni… dopušta da ga mama tuče… GROZNO. Već sam više puta razmišljala (iako ga volim kao Boga) da ga napustim, da se razvedem. Svaki put bih našla razlog da ostanem, da nastavim da živim i nadam se boljim danima, međutim… juče je moja svekrva ošamarila MENE i tada sam znala da je to definitivno kraj. Moja mama, moj tata me NIKADA, ali NIKADA nisu udarili, a sada sam doživjela ovo.

U trenutku sam krenula da joj vratim, da joj vratim za sve što radi svom sinu (imam crni pojas) ali nekako sam se skulirala i samo sam izašla u drugu sobu. Kada sam rekla mužu, on mi je rekao “sigurno si i zaslužila… ne bi te mama džaba udarila”… Znači KRAJ!!! Nakon ove rečenice i moja ljubav se nekako počela da topi, čovjek je totalno oglupavio sa svojom mamom…. KATASTROFA.

Iskreno ne bih željela da moja djeca imaju njihove gene, RAZVOD JE NEIZBJEŽAN. Zanimljivo da smo se zabavljali preko 5 godina i da takve svari ni u jednom trenutku nisammogla da primjetim, van kuće, van maminog dometa on je skroz druga osoba, ali kada uđe u kuću, dvorište, kada dođe u kontakt sa njom postane obična beba. Preuzeto sa:  https://ispovesti.com

0 komentari:

Objavi komentar