24. 02. 2018.

Po kući je imala buđ i zato je htjela da se preseli, ali onda joj je komšinica rekla recept sa kojim je uklonila problem!


Sve osobe koje su nekada imale problema sa pojavom buđi u kući znaju koliko je vremena potrebno da bi se s tim izborile. Svjesni smo da poslije tuširanja, treba da otvorimo prozor ili vrata na kupatilo kako bi izašla sva para, koja može da stvori buđe. Međutim, nekada ni taj postupak nije dovoljan i ponovo nam izazove problem!

Uglavnom prvo možemo da primjetimo buđ kako se stvara u ćošku prostorija, ali kroz veoma kratko vrijeme ona se proširi po cijelom zidu. Sigurno ste tražili rzane načine koji bi vam mogli pomoći da uklonite buđ, te ste u većini slučajeva koristili hemijske proizvode, ali ni to niste trebali da uzimate, jer ste samo još više ugrozili situaciju. Ovo je najgori način, na koji ćete dodatno da uništite svoje zdravlje, kao i zdravlje svoje porodice!

Ono što vama zaista treba jeste 3% hidrogen peroksid! Njega možete uzeti u apotekama. Obzirom da posjeduje antibakterijsko dejstvo, postupak je jednostavan. Zapravo samo trebate da ga nanesete na dio zida gdje se nalazi buđ i ostavite da djeluje 10 minuta. Poslije toga zid prebrišite sa čistom pamučnom krpom, kako biste uklonili sve to. Izvor:  lijekizprirode.com


0 komentari:

Objavi komentar