25. 02. 2018.

Udala sam se sa 23 godine, NEVINA. Nakon što sam spavala sa mužom....

1-j

Udala sam se sa 23 godine, NEVINA. Nakon što sam spavala sa mužom, danima sam osjećala nelagodu i peckanje, u početku sam mislila da to tako treba da bude, ipak prvi mi je puta da imam odnose, ali kada sam otišla ginekologu rekao mi je da sam dobila neku spolnu bolest. Grozno, zamislite kako mi je bilo, udala se nevina za čovjeka kojeg sam smatrala idealnim muškarce, a on mi donio, od ko zna koga boleščugu.

Bila sam bijesna, čim sam došla kući na sav glas sam ga napala, on je samo ćutao, dok je njegova mama, moja svekrva, “PAMETNA ŽENA” optužila mene da sam ja zarazila njenog sina, mnogo ružne riječi mi je izgovorila. Toliko me je isprovocirala da sam da sam imala neopisivu želju da joj se osvetim na najgori mogući način.

To sam uradila tako što sam krišom ušla u njenu sobu i sve gaćice koje je imala u ladici dobro, al baš dobro natrljala od moju zaraženu nevinu macu. Danima me je mučilo, svrbilo, bolilo, ali zadovoljstvo kada vidim kako se i ona drpa, i steže lice od bola je nešto neopisivo. Najbolje od svega je to što nikada nije smjela ništa reći za to jer bi time priznala da je i njena zaražena.


0 komentari:

Objavi komentar