03. 02. 2018.

BILA SAM U DUGOJ VEZI KADA SE POJAVIO JEDAN MOMAK IZ INOSTRANSTVA…



Bila sam u jako dugoj vezi kada se pojavio jedan momak iz inostranstva. Prosjecan izgled, moj tadasnji momak je bio lijepsi, zgodniji. Pitao me da izadjem s njim vani da mu ne bude dosadno jer ovdje nikoga ne poznaje.

Ja sam pristala i obavjestila svog momka o svemu. Tada smo se upoznali i ja sam mu se svidjela, slozio mi je neku pricu o sebi, iluzija da je kulturan, ponasa se kao gospodin, on nikada ne bi varao ima smisla za humor i pametan je. Meni je bio simpatican ali mi se nije svidjao voljela sam svog decka ise od svega. On me nagaovarao da prekinem vezu da budem s njim.

Nisam to uradila a on mi se i dalje javljao i trudio se. Kada je moja tadasnja veza pukla on je i dalje bio tu, javljao se i nakon nekoliko mjeseci mi se poceo svidjati. Dosao je ovamo nakon godinu dana i mi smo bili u vezi, spavala sam s njim drugi put kada smo se vidjeli znam da je prebrzo, ali on je u mojoj glavi stvrio tako lijepo misljenje o sebi, toliko dobro da sam imala povjerenja u njega i mislila sam da ne grijesim. On mi je prvi…

I uvijek je sumnjao u moju nevinost zbog te prosle veze, a ja nisam spavala s tim momkom samo smo se nekada zadovoljavali prstima i mozda mi zbog toga nije isla krv. Od tada sam primjetila da on gubi interesovanje za mene. Postao je druga osoba. Nekulturan, bahat, kreten… Morala sam da prekinem s njim zbog svih sumnji u njega i u licnost za koju se predstavio jer je to ipak veza na daljinu i ne vidjam ga cesto. Proslo je nekoliko mjeseci od prekida, on mi se javi ponekad, u zadnje vrijeme mi lajka svaku sliku koju objavim ali ja i dalje mislim da to nista ne znaci. Jos ja namjerno ko za inat budem hladna kad mi se javi, jbg ponos… Volim ga jos uvijek, ostaje da se se samo nadam da i on mene tadkodje voli.

Preuzeto sa: www.ispovesti.com
HVALA NA ČITANJU :)

0 komentari:

Objavi komentar