15. 02. 2018.

Katarina iz Života na vagi… Učestvovala je u prvoj sezoni, bila finalistica, a evo kako izgleda 9 mjeseci nakon toga:


Katarina Rozanković učesnica je prve sezone show-a Život na vagi i jedna je od onih koja je i nakon završetka ove prve sezone nastavila da vrijedno i jako radi na sebi. Koliko trenira najbolje pokazuju fotografije na kojima uopšte ne liči na onu Katarinu od prije ulaska u show Život na vagi.
Međutim, njen fizički izgled nije jedina promjena na bolje u njenom životu, a o čemu se sve radi pročitajte u statusu koji je nedavno podijelila uz usporednu fotografiju na društvenoj mreži.
“Prosinac 2016 vs Sijecanj 2018… Tada mi ni u najdubljim mislima nije bilo da cu se zaljubiti u nacin zivota koji sada vodim (nije savrsen ali je puno,puno bolji).

Danas diploma Fitnes ucilista u ruci i planovi u glavi o kojima nikada nisam ni pomislila. Dokaz da se moze,dokaz da se do rezultata ne dolazi preko noci i da ne postoji carobni stapic ili napitak (meni je trebalo nekoliko godina da to shvatim). Promjena prvenstveno dolazi prvo u glavi,a onda fizicki.

Puno toga se promjenilo u meni i oko mene i zadovoljnija sam nego ikada.Uskoro novi projekti i izazovi,naravno biti cete u tijeku. Stay tuned!!!” napisala je Katarina uz ovu usporednu fotografiju. Šta reći, svaka čast Katarina!!!

0 komentari:

Objavi komentar