15. 02. 2018.

Budite se često između 3 i 5 iza ponoći? U pitanju je nadnaravna sila koja vam nešto govori…


Zdrav san vam je itekako potreban, ali često nam se desi da se probudimo usred noći. Mi možda mislimo da nema razloga, ali ima. Sve je do naše psihe, naših misli. Evo šta prema kineskoj medicini može biti razlog, ako se probudite u ove sate: 23:00- 01:00 Ako se probudite u ovo vrijeme iz sna, to može značiti da ste pod stresom ili da ste se jednostavno prisjetili nekog od razočarenja koje ste doživjeli.

03:-05 Ako se probudite u ovom periodu, uzrok može nadnaravna sila koja pokušava direktno komunicirati s vama. Stručnjaci kažu da to uključuje odnos ispunjen tugom. Ako je to tako, molite se više i naučite neke tehnike disanja ili vježbe spavanja. 05-07 U ovom periodu moguće je da se probudite jer su tada crijeva vrlo aktivna.

Osim toga, moguće je da se brinete zbog nečega ili da prolazite kroz neke emocionalne tegobe. Koji god bili razlozi, nemojte očajavati, već se potrudite. Nemojte uzimati tablete za spavanje jer ćete tako naštetiti sebi i još postati ovisni. Umjesto toga popijte čaj od kamilice ili matičnjaka koji je veoma dobar za smirenje i potiče san, a neće vam naštetiti.


0 komentari:

Objavi komentar