05. 05. 2018.

Udala sam se prije 4 mjeseca i RAZMIŠLJAM DA SE RAZVEDEM… Živimo kod roditelja mog muža i svekrva me toalno ne podnosi. Prije par dana



Udala sam se prije 4 mjeseca i RAZMIŠLJAM DA SE RAZVEDEM… Živimo kod roditelja mog muža i svekrva me toalno ne podnosi. Prije par dana svekrva je pripremala slavu, od ranog jutra je po kući lupala šerpama, probudila me prije 5 ujutro. Katastrofa.

Nekako sam uspjela opet zaspati, a akda sam ustala oko 9 umjesto da ja na nju budem ljuta, ona se prema meni ponašala baš odvratno. Poželjela sam joj DOBRO JUTRO, a ona mi ništa nije odgovorila. Osjećala sam se baš pomiženo. Kasnije dok sam sa mamom razgovarala preko telefona, dogovarale smo se da odemo u frizerski salon, doživjela sam nešto preko čega ne mogu preći.
Svekrva mi je prišla zgrabila telefon i razbila o zid rekavši da je bolje da uzmem krp i pomognem joj oko pripremanja slave, nego što se sa drugaricama dogovaram u koji frizerski ću da idem. Proplakala sam od muke i otišla u svoju sobu. Toliko sam bila ljuta da sutri dan nisam ni na slavu izašla, jednostavno preko takvog njenog ponašanje ne mogu preći, niti želim.
Sve mi više liči da će mo se razvesti, jer moj muž ne da ne želi već NESMIJE DA NAPUSTI SVOJE RODITELJA. Savjet za djevojke, NI SLUČAJNO NEMOJTE NA SELO DA SE UDAJETE, POKAJATI ĆETE SE PRVI DAN! Ja imam 25 i stvarno ne znam kako sam sebi ovo dopustila, nisam tako mlada, ovako ne mogu dalje .

0 komentari:

Objavi komentar