06. 05. 2018.

BUDITE SAM SEBI STOMATOLOG! IZLIJEČITE KARIJES ,BOLESTI DESNI I IZBIJELITE ZUBE SA OVOM PRIRODNOM DOMAĆOM PASTOM ZA ZUBE!


Sastojci:
  • 1 žlica kokosovog ulja
  • 5-1 kašičice ili 2 kapsule kurkume u prahu
  • pepermint ulje


Priprema:

Dodaci za 2 kapsule kurkume sa 1 žlica kokosa. Umutiti mješavina dobro i dodajte malo je pepermint ulje i ponovo umutiti smjese. Kurkuma je vrlo korisno u ublažavanje zubobolje, zahvaljujući microbacterial svojstva. Kurkuma ublažava iritacije desni, kao i, desni crvenilo i oralne infekcije. Najvažnija stvar je da kurkuma decalcifies epifiza. Jednostavno, nanesite mešavinu na zube sa četkicom za zube.

Većina pastama za zube na tržištu policama sadrže fluor, koji dovodi do kalcifikacije svoj epifiza. Kurkuma, jabučni ocat i spirulina su vrlo efikasni u Dekalfikacija epifiza, koja se još naziva i treće oko. Mnogi ljudi imaju osjetljive zube i oni pronalaze kurkuma koristan za liječenje upale. Ova pasta za zube će eliminirati upala prirodno i sigurno. Ova jednostavna pasta je lako biti i to će izbeljujete zube. Vi ćete biti sigurni od tih kemikalija uključeni u konvencionalnim pastama za zube. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

0 komentari:

Objavi komentar