08. 05. 2018.

VELIKO SLAVLJE U BRODSKOM VAROŠU Ljubav duga 16 godina dobila svoj nastavak, Klepetan prošao 13.000 kilometara i vratio se Malenoj


Jedna od najljepših ljubavnih priča ikada dobila je svoj nastavak jutro nešto iza 10 sati kada se rodan Klepetan vratio u svoje gnijezdo u Brodskom Varošu. Njegova Malena, roda slomljenog krila, u tom trenutku nije bilo u samom gnijezdu, ali pohitala je tamo čim je shvatila da se njezin dragi vratio s puta dugog 13.000 kilometara.

Posljednjih godina događalo se da je Klepetan nešto kasnio, ponekad i 15-ak dana, tako da je ove godine njegov dolazak na vrijeme iznenadio baš sve. Inače, ljubav Malene i Klepetana traje već 16 godina... Povratak upornog rodana s veseljem je dočekao Stjepan Vokić, koji već desetljeće i pol brine o Malenoj dok je Klepetan u Južnoafričkoj Republici.

Malena je, naime, lanjske jeseni teško podnijela Klepetanov odlazak pa je ponovni susret vjerojatno još slađi. Jutros se rodan Klepetan nakon prijedjenih 13. tisuca kilometara vec sesnaesti puta vratio svojoj rodi Malenoj u Brodsku Varos, prigradsko naselje Slavonskog Broda. 

Posljednji val hladnoće za nekoliko je dana odgodio njegov povratak. Vokić ga je, prateći vremensku prognozu, očekivao tek idućeg tjedna, ali ga je stari prijatelj u četvrtak iznenadio. 'Klepetan je doletio do gnijezda, a kad je vidio da nema Malene, sletio je na igralište i počeo kupiti granje. Bio je sav prljav i crn. Kada sam iznio Malenu, odmah su se počeli maziti. Već su u gnijezdu koje popravljaju i dovlače u njega nove grane', rekao je Vokić.. Preuzeto sa: https://www.jutarnji.hr


0 komentari:

Objavi komentar