02. 05. 2018.

OVO PIĆE ĆE NAPRAVITI DETOKSIKACIJU VAŠEG KOMPLETNOG TIJELA, POVRATITI VAM ENERGIJU, TE POMOĆI PRI GUBITKU KILOGRAMA - RECEPT


Svakodnevno unosimo raznu hranu nepazeći na masnoću i slično. Tokom takve ishrane, naše tijelo se vremenom napuni  poprilično opasnim toksinima, koji mogu jako loe djelovati na naše zdravlje. No, detoksikacija organizma, može da riješi ovaj problem, i to veoma brzo ukloniti sve štetne materije koje su se vremenom nakupile u napem tijelu.

Potrebno je da se zdravo hranite i sve će biti dobro. Ovdje ćemo vam pokazati prirodan lijek koji će vam pomoći da se riješite toksina iz organizma i popravite svoje zdravlje. Ovaj recept je veoma učinkovit, tako da ćete veoma bzo osjetiti veliku promjenu na vašem tijelu.

Potrebno je:
  • 1 jabuka
  • 1 kašika sjemenki lana
  • 1 kašika chia sjemenki
  • 1 kašika meda
  • 1 šolja vode


Priprema:

Stavite sve sastojke osim chia sjemenki u blender, i mksajte sve dok ne dobijete ujendačenu smjesu. Zatim dodajte vodu, a chia sjemenke tek na kraju. Popijte ujutru na prazan stomak jednu čašu ovog napitka i tokom dana pijte puno vode i naravno jedite zdrave namirnice. Jedite hranu bogatu vlaknima i poboljšat ćete crijevnu floru i probavu. Konzumiranjem ovog napitka primjetit ćete poboljšanje i dobit ćete potrebnu energiju, a pored toga primjetit ćete i da se vaši kilogrami smanjuju.
Razlog tome je prisustvo lana i chia sjemenki u napitku. Izvor: zdravlje-i-kuhinja.com

0 komentari:

Objavi komentar