08. 05. 2018.

MUŽ ME GODINA MALTRETIRA....OD PRVOG DANA BRAKA PIJE, DOLAZI KASNO...TUČE ME....


MUŽ ME GODINA MALTRETIRA🙁Od prvog dana braka pije, dolazi kasno… tuče me🙁i sve mislim proći će, prestati će da pije, ali on je sve gori i gori.

U braku smo 7 godina i kada sam se prošle godine porodila mislila sam da će sada kada je postao tata drugačije da živi, da će prestati da pije i kasno dolazi, prestati da me… stid me i reći, tuče, ali djevojčica koju sam rodila ga je učinila još gorim. Sada mi govori da sam Q i da djevojčica nije njegova, već ko zna čija. Sinoć je došao oko 2 posle pola noći, mrtav pijan, probudio je i mene i djevojčicu koja još nema ni godinu dana i tako u pidžamama nas obje istjerao iz kuće u dvorište i zaključao vrata.

Čekala sam pred vratima, lagano, da komšiluk ne čuje kucala i dozivala ga, ali džaba. Tada sam otišla do kuće njegovih roditelja, mog svekra i svekrve… Kada je svekrva otvorila vrata prvo se izgalamila na mene jer sam je u to doba probudila, a kada je vidjela i djevojčicu u mom naručju, zgrabila ju je sebi, a meni tada rekla da ja ne mogu ući, jer sam vjerovatno i zaslužila da prenoćim vani kao pseto. Zatvorila je vrata, ni deku mi nije izbacila.

Cijelu noć sam provela pod vedrim nebom, neopisivo mi je hladno bilo i sada kada sam ušla u kuću, jer je moj muž otišao na posao, odlučila sam se da u svoj mojoj boli prvo ovo napišem i javno objavim kako bih barem jednu djevojku spasila moje sudbine. Moj savjet svim djevojkama, ali i ženama uopšte, kada vas vaš voljeni muškarac, momak, vjerenik… muž prvi puta počne maltretirati, kada vas prvi puta udari odma prekinite svaki kontakt sa njim, ostavite ga ma koliko da ga volite i ma koliko da milite da će da se promijeni… NEĆE VJERUJTEPreuzeto sa: http://sve-za-vas.info

0 komentari:

Objavi komentar