06. 05. 2018.

Muž mi je juče javio da ga voze sanitetom u bolnicu jer se povrijedio na poslu. Samo je rekao NOGA JE U PITANJU… i prekinuo. Čim je to izgovorio


Muž mi je juče javio da ga voze sanitetom u bolnicu jer se povrijedio na poslu. Samo je rekao NOGA JE U PITANJU… i prekinuo. Čim je to izgovorio meni su se noge bukvalno odsjekle i počela sam od muke da povraćam. Nekako sam se “sabrala” i uputila ka bolnici.

Kada sam stigla pitala sam na informacijama za mog muža, ali mi nisu mogli pomoći, rekli su mi da nije primljen. Kroz glavu mi je prošlo milion stvari, zvala sam ga na mobitel , ali se nije javljao. Čekala sam nekih pola sata pred bolnicom, a onda se uputila ka firmi u kojoj moj muž radi, DA MI NEKO OD NJEGOVIH KOLEGA POMOGNE.

Kada sam došla zatekla sam mog muža kako u hladovini sa svojim kolegama ispija pivo, a kada me je vidio samo je rekao JESAM LI VAM REKAO DA ĆE PRVA DOĆI… Kako sam shvatila svi su zvali svoje supruge i onaj čija je prva došla da ga traži imao je besplatno piće čitav dan.

Grozno sam se oosjećala, i dalje se osjećam, iskorištena sam na najodvratniji način. Ne mogu da shvatim da nakon 15 godina braka on se poigrava sa mojim osjećanjima zbog drštva i pića. Koja sam ja glupača, glupača sam jer ga volim, a on to koristi cijeli život, a ja i dalje sve to trpim i šutim.


0 komentari:

Objavi komentar