06. 05. 2018.

Moj muž je i najbolji muškarac, ali i najgori… najveći GAD kojeg poznajem. U braku smo 7 godina i dokle god ne ode u posjetu svojim roditeljima našMoj muž je i najbolji muškarac, ali i najgori… najveći GAD kojeg poznajem. U braku smo 7 godina i dokle god ne ode u posjetu svojim roditeljima naš život je idiličan, on je nježan i pažljiv, ali kada ode kod svojih roditelja i kada se vrati bukvalno se pretvori u monstruma. 

Par puta me čak i udario onako bez ikakvog razloga. Njegova mama me nika nije prihvatila za snaju, pravi primjer ZLE SVEKRVE i od počeka koristi svaku priliku da svog sina odvoji od mene. Na moju nesreću 6 godina nisam mogla ostati trudna što je moja svekrva uveliko koristila da me blati i vrijeđa. Prije 4 mjeseci sam uz velike napore i Božiju pomoć ostala u druom stanju i mislila sam da je svim mojim problemima sa mužem došao kraj.

Tako je i bilo do prošlog vikenda. Moj muž je išao kod svojih i kada se vratio sav bijesan me je iz čista mira počeo da udara, pokušavala sam da sebe i bebu zaštitim, ali zbog svog tog stresa, udaraca, napora i čega već ja sam na žalost pobocila 🙁 Dugo iščekivano dijete je u sekundi nestalo, a najviše me pogodilo što je nakon svega umjesto da se barem izvine, da traži oprost, kako od mene.

Tako i od Boga one rekao da i onako beba u mom stomaku i nije bila njegova i da sam ostala trudna sa mojim švalerom. Kada mi je to rekao, sve mi je bilo jasno… ne znam, volim ga, prva mi je i jedina ljubav u životu, znam da i on prema meni osjeća isto, ali mislim da pored svega moramo da se razvedemo, jednostavno ovako više ne ide, ma koliko velika naša ljubav bila. Žalosno, ali tako je. Vjerovatno nismo ni prvi ni posljednji kojima su roditelji uništili sreću.

1 komentar:

  1. Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Alaba bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam sumnjala u ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje za moj problem, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava svoju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Alabi na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Alabu danas na: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj:+1 (425) 477- 2744 Mogu izvesti bilo koju čaroliju za koju mislite da ja sam živo svjedočanstvo .................

    OdgovoriIzbriši