05. 05. 2018.

ŽELIM DA UMREM! U braku smo preko 15 godina i prošle godne moj muž je ostao bez posla. Mnogo teško je to prihvatio i nije se mogao pomiriti da ga


ŽELIM DA UMREM! U braku smo preko 15 godina i prošle godne moj muž je ostao bez posla. Mnogo teško je to prihvatio i nije se mogao pomiriti da ga žena (JA) hrani… 

Već je u godinama i nije mogao da pronađe adekvatan posao. Odao se alkoholu i počeo je da igra igre na sreću, karte i sl… gluposti na kojima misli da može da zaradi. Imali smo ušteđevine oko 10.000 eura i vjerujte da je u roku od samo 2-3 mjeseca sve prokoskao.
Kada sam to saznala doživjela sam nervni slom, a on mi je obećao da neće više i da je došao pameti. Međutim, danas mi je stiglo pismo od naše banke u kojoj nas obavještavaju da nismo platili 3 rate kredita… PODIGAO HIPOTEKU NA NAŠ STAN KOJI SMO ZAJEDNO KUPILI!
Vjerovatno već potrošio… ne znam kako dalje, moja plata je 350 eura, a rata hipoteke je preko 250, razvesti ću se sigurno, na žalost moram, ali kako sa manje od 100 eura živjeti i hraniti dvoje maloljetne dječice, uh… mnogo mi je teško ali nemam izbora..


0 komentari:

Objavi komentar