02. 05. 2018.

Zaljubila sam se u sina svog muža… Živim sa mužem i njegovim sinom iz prvog braka, a njegov sin je samo dve godineZaljubila sam se u sina svog muža… Živim sa mužem i njegovim sinom iz prvog braka, a njegov sin je samo dve godine mladji od mene. 

Vec nekoliko puta se desilo njegovom sinu i meni da se sretnemo bukvalno bez odjeće da šetamo po kući pa nas je to verovatno i privuklo u krevet kada je moj muž bio na poslu. Njegov sin i ja smo vodili ljubav i mnogo mi se više dopada njegov sin nego on. Čak sam sada počela pomalo da izbegavam muža a svaki slobodan trenutak posvećujem njegovom sinu.

Nakon svega što sam doživela sa njegovim sinom svatila sam da bez obzira koliko muškarac imao novca ako je mnogo stariji od žene žena ne može biti 100% sretna. Ja imam 23 i udala sam se za njega koji ima 46. 

Nakon ovoga što sam doživela sa njegovim sinom shvatila sam da sam voljela i volim njegov novac, a ne njega. Ipak ja sam imala sreće pa su mi se neke stvari poklopile i spojila sam ugodno i korisno, ali treba svaka cura da dobro razmisli prije nego se uda iz koristi, a to sam ja uradila očigledno.

0 komentari:

Objavi komentar