05. 05. 2018.

MOJA KĆERKA IMA 17 GODINA I U VEZI JE SA 10 GODINA STARIM OŽENJENIM MUŠKARCEM..


Moja kćerka ima 17 godina i u vezi je sa 10 godina starijim, oženjenim muškarcom. Upućena sam u sve šta radi i iskreno taj čovjek mi se nikako ne sviđa, ne zbog toga jer je stariji i oženjen, to mi je nebitno, jednostavno u očima mu se vidi da nije baš sav svoj.

Bez obzira na sve nikada joj ništa loše za njega nisam rekla, ne zabranjujem joj tu vez, jer ako je ona sretna tu se nema šta pričati, ali danas je došla sva uplakana od njega i rekla mi da ju je ODBIO i nije želio sa njom da vodi ljubav iako ga je doslovno na koljenima molila. Tada sam prvi puta rekla da bi trebala sa njim da prekine.

Odbio je jer je još uvijek maloljetna te joj je rekao da sačeka dok ne napuni 18 kada bi je kako je rekao i oženio. Iskreno ne mogu da shvatim tu njegovu odluku, mislim mogu jer nije normalan… pa koji normalan muškarac bi odbio da vodi ljubav sa tako lijepom i zgodnom djevojkom kakva je moja… kćerka.

Nije što je moja, ali u gradu nema bolje i ljepše djevojke. Stvarno me je razočarao, jer koliko godina imamoja kćerka potpuno je nebitno, ako je osjetila potrebu i želju za TIM znači da je i vrijeme za TO… da je stvarno voli ispunio bi njenu želju i zadovolji njene potrebe. Žensko sam, bila sam u njenim godinama i dobro sam upućena u sve to, uostalom kao i sve žene, uostalom razumijte šta želim reći.

0 komentari:

Objavi komentar