09. 05. 2018.

Baka koja je šarmirala ceo Beograd: Obukla se ovako i ušla u gradski prevoz, njena fotografija obišla internet!Da stil i elegancija nemaju veze s godinama, dokaz je fotografija starije gospođe pred vama.

Nedavno se u Beogradu desila scena koja je morala biti zabeležena kamerom.

Starija gospođa koja je, reklo bi se, ušla u sedamdesete godine, ušla je u tramvaj i svojom pojavom ostavila sve bez daha. Na sebi je imala šarmantni šešir, očigledno za nju krojen “pepito” kaput s mašnom koja se prebacuje preko ramena i rukavice.

Sela je na jedno od sedišta, a njena pojava je potpuno opčinila devojku koja je sedela preko puta nje. „Predivna stvar u vezi sa elegancijom je što godine slabo mogu da joj naškode, čak naprotiv.” Stiglo u sanduče.

Tako je i nastala ova fotografija. Devojka je fotografiju poslala Fejsbuk stranici “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva” uz komentar “Predivna stvar u vezi sa elegancijom je što godine slabo mogu da joj naškode, čak naprotiv.”  Fotografija je naišla doslovce na ovacije, a mnogi su prokomentarisali da je ova dama esencija onog starog elegantnog Beograda. (Izvor: Bktvnews)

0 komentari:

Objavi komentar