08. 05. 2018.

Stavite štipaljku na uho, držite je 1 minut i rešićete jedan ozbiljan zdravstveni problem…




Jedna obična plastična štipaljka pomoći će vam da rešite razne zdravstvene tegobe, treba samo da znate gde su prave tačke – zato mi imamo mapu tačaka na uhu.

Pritiskom na određenu tačku rešavaju se tegobe u određenom delu tela.Evo kako da se snađete u svemu tome:

1. Najviši deo uha ima direktnu vezu sa leđima i ramenima. Pritisnite to mesto po jedan minut svakoga dana i napetost u tim delovima tela će popustiti.
2. Ta tačka je povezana sa vašim organima pa ako unutar tela osetite neku nelagodnost ili ste postali previše osetljivi na nešto, stavite štipaljku na tačku 2 i osetićete olakšanje.

3. Ako imate problema sa zglobovima, napravite pritisak na ovu tačku. To će smanjiti bol i ukočenost u zglobovima i brzo će vam biti lakše.
4. Ovaj deo uha povezan je sa sinusima i grlom pa ako imate problema, pritisnite tu tačku. To pomaže i kada ne možete da spavate jer vam je nos zapušen.

5. Tačka iznad ušne resice povezana je sa varenjem. Ako štipaljku stavite na to mesto, to će smanjiti bolove u stomaku i poboljšati varenja. Takođe, služi i kao prevencija pojave tegoba u tom delu tela.
6. Ušne resice povezane su sa glavom i srcem. Pritisak na ovaj deo doprinosi zdravlju srca, ali i olakšava tegobe kod glavobolje, migrene…, prenosi Shareabli. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info



0 komentari:

Objavi komentar