17. 02. 2018.

U Big Brother ušle dvije nove stanarke i imaju tajni zadatak zbog kojeg ostalim stanarima neće biti dobro… “KANDIDATI SU UŽASNI!!!”



Big Brother je večeras ponovo iznenadio kako stanare BB kuće tako i gledatelje. Naime u kuću su bez ikakvih ranijh najava ušle dvije nove stanarke, Lidija Barić i Ljiljana Lopovac.
Njihov sam ulazak izazvao je mnogo toga zanimljivog obzirom da su izjavile. “Kandidati su užasni” izjavila je Ljiljana te je dodala joj se u kući puno toga ne sviđa, ali da će prije uvođenja reda morati prvo upoznati sve stanare osobno.

Na kraju Antonija je otkrila da će dame imati tajni zadatak, odnosno da će odlučivati o sudbini svih stanara kao vođe dva tima koji će se boriti za opstanak. U nedjelju navečer odabrat će svoje timove pa ih dotad moraju dobro upoznati.

Big Brother polako ispunjava svoje obećanje da će ovo biti najspektakularnija sezona kada je reality Big Brother u pitanju. Ko zna koje je sljedeće iznenađenje koje je Big Brother pripremio za stanare, odnosno gledatelje…


0 komentari:

Objavi komentar