17. 02. 2018.

Siniša iz Života na vagi je možda najveći pobjednik druge sezone… Imao je 191,3 kilograma, a sada je potpuno drugi čovjek, a evo čega se nakon svega plaši :(


Simpatični Varaždinac Siniša Pšak stekao je nevjerovatne simpatije publike, ali i svih ljudi uključenih u show Život na vagi. Siniša je definitivno omiljeni lik druge sezone show-a Život na vagi i to će mnogi potvrditi. Međutim osim po svojoj simpatičnosti Siniša je drugu sezonu Života na vagi obilježio i jednim fantastičnim rezultatom.

U Život na vagi Siniša je ušao sa nevjerovatnih 191,3 kilograma a na kraju je vaga pokazala čak 70 kilograma manje, odnosno show je završio sa 120, 5 kilograma što je izuzetno dobar rezultat, pogotovo ako se zna da je pobjednik Dorijan izgubio samo 7 kilograma više. Simpatičnom Siniši cilj je bio bar 50 kilograma manje te ga je ovaj rezultat posebno obradovao, ali nakon svega Siniša ima novi cilj:

“Najteže će mi biti održati obećanja koja sam dao ljudima. Jedno od njih je da ću do rođendana u 4. mjesecu doći do 100 kilograma. A onda lagano na željenu težinu”, govori popularni Sinke te dodaje kako se najviše boji operacije skidanja viška kože.
Želimo mnogo sreće u narednom periodu i da siniša ostvari i ovaj cilj koji je postavio ispred sebe.




0 komentari:

Objavi komentar