21. 02. 2018.

Zadruga: SVAĐA! Luna zbog ovoga misli da je Sloba ravnodušan!


Luna i Sloba uspeli su da očuvaju svoju ljubav u rijalitiju "Zadruga" uprkos mnogim poteškoćama kroz koje su prošli. Njih dvoje su se žestoko posvađali, a Luna zbog ovoga misli da je Sloba ravnodušan.
Ovonedeljni vođa, Dragica Janičić za potrčke izabrala Marka Januševića Janjuša i Slobu, to automatski znači da se Radanović seli iz zajedničkog kreveta koji mesecima deli sa Lunom.

Luna je priznala Mini Vrbaški da joj je ovo veoma teško palo, da ga bolesno voli i da se plaši da ih nešto ne razdvoji ali i da je zamerila Slobi zbog toga što on nije imao povratnu reakciju na njeno nezadovoljstvo. Bila je iskrena: " Kad sam saznala da će on da bude potrčko baš sam se smoril. On se sve vreme ponaša kao da mu je drago što će da ide tamo. Osećam kao da želi da se odvoji od mene. Ja sam luda za njim.

Sve te neke sitnice koje mogu da nas razdvoje mene uplaše. Kao da ne mogu da dišem kad nisam pored njega". Mina je posavetovala blogerku da se ne sekira, da će ova nedelja brzo proći kao i da će ih kratko razdvajanje naterati da se strašno požele jedno drugog. Pogledajte čitav njihov razgovor u snimku koji sledi. Autor: O.J Izvor: Svet Plus http://www.svetplus.com

0 komentari:

Objavi komentar