18. 02. 2018.

U FRIŽIDER JE STAVILA KORU OD BANANA: Riješila je problem koji je mučio cijeli život!Za mnoge ljude glavobolja je poteškoća sa kojom se bore svakodnevno. Iako za ovu boljku postoje brojni lijekovi, ipak postoji jedan jednostavan, a koji imate kod kuće. Potrebna vam je samo jedna babana, a prenosimo iskustvo jedne očajne žene: “Osjetila sam jaku glavobolju koja me po ko zna koji put probudila i nisam htjela da pijem još jedan lijek koji neće dati rezultat, već će mi samo iritirati želudac.

Sjetila sam se savjeta komšinice da probam jedan trik sa bananom. Pojela sam cijelu bananu, a koru nisam bacala već sam je ostavila u frižideru da se ohladi. Petnaestak minuta kasnije izvadila sam koru, legla u krevet i udobno se smjestila dok mi je kora hladila čelo.

Osjetila sam malo pojačanje osjećaja i pulsiranje koje je polako usporavalo. Nedugo zatim, toliko me je ovaj postupak opustio da je glava prestala da me boli i ja sam zaspala. Probajte obavezno ako imate problema sa glavoboljom”, ispričala je ona.
novi.ba


0 komentari:

Objavi komentar