03. 02. 2018.

ZANIMLJIVA PRIČA ona je trudna od 13-te godine – imala je već 14 trudnoća i ne želi da prestane sa time



Svi roditelji znaju koliko  odgajanje djece može da bude tako frustrirajuće. Posebno kada su mali  treba im skoro  24 sata pažnje i birge. Baš onda kada mislite da su  zaspali i legenete  da se odmorite oni se bude i počinje vika i plač . Glava vam, je puna ali morate ustati i umiriti ih i pop potrebi nahraniti .

Koliko ste puta prepustili svoj doručak dok njih namirite.  Tek tokom  dana kada opočnete osjećati umor shvatite da nišste ništa unijeli u usta. Djeca su često mnogo glasna, ljuta, neuredna, često se bude usred noći, ne žele da rade  zadaću i ostalo. Te brige postoje i kada djeca odrastu sve je više problema . Pitamo se kako ovi roditelji stižu  sve to sa  19 djece!
Da, dobro ste pročitali 19 malih Radforda trči po njihovoj kući. Ako pogledate matematički, Suzanne je ukupno 14 godina bila trudna. Prvog sina Christophera je rodila još prije 28 godina, kada joj je bilosamo 14. Oni danas nose titulu najbrojnije porodice u Velikoj Britaniji. Svi oni žive pod jednim krovom što ima velikog uticaja na njihovu svakodnevnicu. Sa dvočlanom porodcom znamo koliko je ppotrebno novca posebno dok su  mali pa onda kada krenu u školu onda kreću i njihovi prohtjevi.

U ovoj porodici da bi se pripremio jedan doručak, potrebna je ogromna količina mlijeka, pahuljica i tako iz dana u dna ! Njihovi prosječni godišnji troškovi iznose i do 40.000$ što ne čudi s obzirom da ih je mnogo . Ovo je kao jedno obdanište . Da stvar bude sadržajnija, njihova 23-godišnja kćerka također ima troje djece u kojima se zajednički brinu. Vjerujemo da su Radfordovi istovremeno ponosni roditelji i baka i djed.

Preuzeto sa: http://telegrafbalkan.info

0 komentari:

Objavi komentar