18. 02. 2018.

Ivan Krolo i Josip Marelja, momci iz Života na vagi u novom show-u zajedno treniraju… POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU… Kao da nikada i nisu bili debeli!!!Mario Mlinarić, trener iz show-a Život na vagi po završetku druge sezone pokrenuo je novi projekat pod nazivom ‘25 dana – zdrav život postaje navika’. To je ustvari online izazov kojim je omogućio svim zainteresovanim da 25 dana “žive” po njegovim pravilima.

Ovim projektom Mario želi da potakne što više ljudi na zdrav život, od pravilne i zdrave ishrane do redovnog i pravilnog treniranja. U ovom projektu Mario ima pomoć od Ivana Krole i Josipa Marelje koji zajedno sa Mariom redovno treniraju.

Iako su ovaj put Ivan i Josip na neki način u ulozi mentora nemoguće je ne primjetiti i njihov napredak. Pogledajte fotografiju nakon jednog od treninga na kojoj su Ivan i Josip zajedno sa Mariom.
Zaista izgledaju fantastično… kao da nikada i nisu bili debeli. Na kraju ukoliko želite da trenirate sa Mariom, Ivanom i Josipom sve njihove treninge možete pronaći na You Tubu pod nazivom “Mario Mlinarić – 25 DANA IZAZOV”.


0 komentari:

Objavi komentar