21. 02. 2018.

DIJETA koja je zaludila svijet! Svaki dan 2kg MANJE! Njen sedmični jelovnik izgleda OVAKO!


Ako tražite način da izgubite višak kilograma i da budete u formi tokom ljetnih praznika sljedeća dijeta će biti od pomoći i jednoj ženi je pomogla da izgubi 30 kilograma za samo 15 dana. Na njeno iznenađenje dijeta je bila veoma efikasna i bila je veoma zadovoljna rezultatima. Dijeta o kojoj govorimo se zove “Sijevanje” i sadrži potpunu eliminaciju ugljikohidrata ali zadržava sve druge esencijalne nutrijente. Savršena je za ljude koji imaju problema sa probavom kao i za one koji pate od mnogih kožnih problema. Najvažnija stvar je da pijete puno vode dok jedete i da ograničite unos soli na minimum,pise ” Kreativan”

Evo kako dijeta izgleda:

PONEDELJAK
Doručak: 1 narandža (može biti gejfrut, breskva ili neko drugo voće, osim banane), 2 krekera, kafa ili čaj bez šećera. Ručak: 1 narandža, jedno kuhano jaje i jogurt. Večera: 2 kuhana jaja, 2 paradajza, 500 grama salate, 2 kolačića.


UTORAK
Doručak: Isto kao i za ponedeljak. Ručak: 1 narandža, 1 kuhano jaje, jogurt i 2 krekera. Večera: 120 grama mesa, 1 paradajz i 1 kolačić.

SRIJEDA

Doručak: Isto kao i za prethodna dva dana. Ručak: 1 narandža, 1 kuhano jaje, jogurt i salata od povrća. Večera: 120 grama govedine, 1 narandža, 1 kolačić, kafa ili čaj.

ČETVRTAK
Doručak: Isto kao i kod prethodnih dana. Ručak: 120 grama niskomasnog sira, 1 paradajz i 1 kolačić. Večera: 120 grama mesa, 2 paradajza, 1 jabuka i 1 kolačić.


PETAK
Doručak: Isto kao i prethodnih dana. Ručak: 200 grama ribe, 1 paradajz i 1 kolačić. Večera: 500 grama povrća, 1 kuhano jaje i 1 paradajz

Vikendom možete jesti hranu koju inače jedete samo pazite da ne pretjerate, očistite se od alkohola i obrađene hrane i smanjite unos soli. Preporučeno je da se ove dijete držite uzastopno 4 sedmica i vidjet ćete nevjerovatne rezultate. Nakon što završite sa dijetom, jednom sedmično, najbolje ponedeljkom, držite se sljedećeg menua ako želite sačuvati idealnu težinu:
Doručak: 2 čaše vode sa sokom od limuna.

Ručak: 1 kuhano jaje, 1 biskvit i 1 paradajz.
Večera: 1 kuhano jaje, 1 biskvit i 1 paradajz.


0 komentari:

Objavi komentar