09. 02. 2018.

KAKO DA PRIRODNIM PUTEM ZATEGNETE VAŠU KOŽU! NEVJEROVATNO!!!


Ako želite poboljšati zdravlje vaše kože i učvršćuje ga se za više mladalački izgled, morate pronaći način za rješavanje ovih pitanja. Srećom, možete izbjeći bolne estetske kirurgije i zategnuti labave opuštene kože i uklanjanje bora sa efikasnim ove savete i domaće lekove. Ovo su najbolje prirodne kože zatezanje savjete i metode za oslobađanje od labave opuštene kože na licu. Krastavac na Zategnite Loose Facial Skin. Ovo povrće je jedan od najboljih kada je u pitanju bora i opuštene kože. Grind pola krastavca i stisnuti ga kroz sito da izvuče svoj sok.

Nanesite ovu sok na lice i ostavite ga na sve dok se ne osuši. Isperite ga s hladnom vodom i maženju suho. Pomaže osvježiti i zategnuti kožu, i smanjiti velike pore. To se može primijeniti na kožu oko očiju da se oslobodi ispod bora za oči, noge vrane, podočnjaka, i natečenost ispod očiju. Pravilna ishrana u Stegnite opuštene kože. Zdrava tijelo je ključ za čvršće kožu. Vaša dijeta treba da bude bogata antioksidansima, vitaminima i mineralima. Organska hrana sadrži kvalitetama koje su prednosti za kožu i opšti blagostanja. Trebalo bi izbjeći namirnice koje su visoke u šećer. Osim toga, budite sigurni da pije 8 do 10 čaša vode dnevno da vlaže kožu i da sačuva svoju prirodnu sjaj.

Adstrigense Adstrigense se primenjuje lokalno kako bi se zategnuti tkiva. Nanesite adstrigense na dnevnoj bazi. Ovo je jedan od najboljih prirodnih načina da vaša koža čvrsto. Adstringentno je vrlo efikasan u kontroli ulja, zatezanje pora, i što je najvažnije zatezanje kože i smanjuje bore. To možete učiniti u udobnosti turneje doma, jer sve što trebate učiniti je da koristite limunov sok, med, ružmarin, i hamamelisa. Svi ovi imaju adstrigentno svojstva, koji stimulišu pore zatvoriti i lice zategnuti, koji daje efekat glatke i čvrste kože lica.
I zvor : http://kuhinjaideje.com

0 komentari:

Objavi komentar