03. 02. 2018.

ŽENA OD 60 GODINA UZ POMOĆ OVE MASKE SADA IZGLEDA KAO DA JOJ JE 40.. PROBAJTE, REZULTATI VIDLJIVI VEĆ NAKON PRVOG NANOŠENJA!


Aspirin je popularan analgetik koji se koristi za ublažavanje bola i upale već godinama. Ova pilula ima sjajna antiupalna i neurozaštitna svojstva, te se često daje pacijentima koji pate od kardiovaskularnih bolesti. Uporedo sa medicinskim dejstvom, aspirin takođe ima i brojna svojstva koja se mogu koristiti za negu lepote. Njegov primarni sastojak je salicilna kiselina, jedinjenje koje neverovatno utiče na kožu i predstavlja jedan od najboljih odgovora na akne, bubuljice, tamne mrlje i druge probleme sa kožom i porama. Danas ćemo vam pokazati tri divna načina upotrebe aspirina za lice i njihove prednosti. Maska za piling Da li ste znali da je aspirin odličan za čišćenje lica? On može ukloniti višak ulja i beskorisne ćelije kože sa vašeg lica dok sužava pore i leči svakakve probleme sa kožom. Evo kako možete napraviti masku:

Sastojci:

– 3 aspirina
– 3 kašike vode

Uputstvo:


Ubacite tablete aspirina u vodu i sameljite ih dok ne dobijete teksturu paste. Pre nanošenja maske na lice temeljno se umijte a zatim utrljajte masku kružnim pokretima u kožu. Ostavite masku da deluje 5-10 minuta i ponovite metod dva puta nedeljno u slučaju da je vaša koža masnijeg tipa ili čim postane suva.

Maska sa aspirinom i limunom:

Ova maska je odlična za one koji se bore sa bubuljicama, mrljama i drugim problemima na koži. Kada se kombinuje sa limunom, aspirin postaje neverovatan antibiotik i sredstvo za skupljanje koje se rešava nečistoća, bori sa bakterijama i razlaže čak i najmanje bubuljice. Ova maska se treba koristiti tokom noći jer izlaganje sunčevoj svetlosti nakon primene može prouzrokovati iritaciju kože.

Sastojci:

– 3 aspirina
– 3 kašike limunovog soka

Uputstvo:


Natopite aspirin limunovim sokom i sameljite ih dok ne dobijete pastu, a zatim ih nanesite na lice i ostavite da deluje barem 10 minuta pre nego što isperete lice vodom.

Maska sa jogurtom, medom i aspirinom:


Ova maska je jednostavno efikasna kao i svaki piling i može umanjiti nastanak ožiljaka od bubuljica i tamnih mrlja na licu. Mešavina elemenata stvara efikasnu hidrirajuću masku koja može umanjiti znakove i simptome starenja, kao i poboljšati ten. Redovna upotreba maske će omekšati vaše lice i povratiti njegov sjaj. Evo kako da je napravite:

Sastojci:

– 5 aspirina
– ½ kašike organskog meda
– 1 kašika jogurta

Uputstvo:

Sameljite aspirine dok ne dobijete prah i zatim ih dobro pomešajte sa ostalim sastojcima. Pre nego što nanesete masku na lice, prvo na lice stavite peškir natopljen toplom vodom kako biste otvorili pore, a zatim nanesite masku u tankom sloju. Ostavite je da deluje narednih 20-30 minuta a nakon toga je isperite vodom i namažite lice hidratantnom kremom.

Preuzeto sa: Webtribune.rs

0 komentari:

Objavi komentar