18. 09. 2019.

SRBIJA BRUJI O MLADOJ MILIJANI, A ONDA ŠOK, EVO KO JOJ JE IZABRAO VJENČANICU. A Tek Kad Čujete GDJE ĆE NA MEDENI MJESEC!



Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) zaintrigirali su obožavatelje ulaskom u srpski reality show ‘Parovi’. Njihovih pet minuta još nije prošlo. Danas će Milijana postati supruga 53 godine starijeg muškarca u srpskoj Požegi.

Za 24sata par je otkrio kako su se pripremali za ‘veliki’ dan. Ja sam planirala vjenčanje, a Milojko je samo odobravao – objašnjava nam Milijana. Ipak, ostala je samozatajna o iznosu koji je Milojko iskeširao kako bi udovoljio svim njezinim željama.

Otkrila je tek da su potrošili u granicama njihovih mogućnosti. Milijana je očigledno moderna djevojka pa ne vjeruje u tradicionalne običaje kako mladoženja prije svadbe ne smije vidjeti mladenku u vjenčanici.
Zajedno smo je birali, ne vjerujem u te običaje – kaže Milijana. Priznaje nam da neće poštovati ni običaj da mladoženja dođe po nju doma. Mi već živimo zajedno pa ću ja izaći iz mladoženjine kuće – rekla je. Par vjenčanje priprema mjesecima, a zbog većeg broja gostiju morali su promijeniti datum ceremonije jer im je sala postala premala. Imat ćemo do 180 ljudi.

Popis se često mijenjao, ali bit će nama dragih ljudi iz ‘Parova’ – kaže Milijana. Do jutarnjih sati buduće supružnike i goste zabavljat će narodna muzika, ali Milijana kaže kako voli poslušati i hrvatske izvođače. Posebno su mi drage Severina, Alka Vuica i Nina Badrić – izjavila je. Iako se, kaže, dvoumila između nekoliko vjenčanica, odabrala je dugu svilenu španjolskog brenda Pronovias. Otkrila je da je uzbuđena i da jedva čeka stati pred oltar.
Od treme uvijek mislim da sam nešto zaboravila ili da nešto neće biti kako treba – nervozno nam govori Bogdanović. Iako se pribojava da njezin ‘veliki’ dan ne prođe kako sanja, uvjerena je da je ljubav između Milojka i nje prava te se s osudama javnosti zbog njihove razlike u godinama ‘nosi’, kaže, jako dobro. Izgledam li obeshrabreno? Ne obraćam pažnju na komentare.

To je moj put ka sreći – smatra Milijana. Par nakon vjenčanja, kaže, planira na pet ili šest dana otputovati na medeni mjesec u Grčku, a na pitanje planiraju li imati djecu, Milijana tek kaže: Imam mnogo obaveza.

0 komentari:

Objavi komentar