19. 09. 2019.

Poslije dugo vremena, ponovo je stala na svoje noge: Sve bolove u kostima uklonite sa ovim domaćim lijekom!Sve veći broj ljudi u današnje vrijeme osjeća snažne bolove u zglobovima, ali i kostima, pri čemu su ograničeni i ne mogu obavljati određene poslove. Do sada je veliki problem predstavljao i lijek, kojeg je bilo jako teško pronaći, te koji bi bio jako djelotvoran da bi mogao ukloniti nastale bolove.Mi smo pronašli jedan jako jednostavan lijek, čiji ćemo recept podijeliti s vama, a priprema je i više nego jednostavna.

Potrebni sastojci:

  • litar vode
  • 33 gr magnezij hlorida u prahu

Priprema:

Uzmite jednu posudicu i u njoj pomiješajte ova dva sastojka. Odmah možete započeti sa njegovim konzumiranjem, kako bi se što prije riješili bolova. Sve osobe od 10 do 40 godina, treba da u jutarnjim satima uzmu samo 1/2 čaše ovog napitka i bolovi će polako nestati.

Osobe od 40 do 70 godina u jutarnjim satima mogu popiti čašu napitka. Međutim, sve osobe starije od 70 godina treba lijek da uzimaju dva puta dnevno, i to po jednu čašicu u jutarnjim satima i jednu navečer prije spavanja.

0 komentari:

Objavi komentar