17. 09. 2019.

U BRAKU SMO 7 GODINA I NEKAKO U ISTO VRIJEME SMO OSTALI OBOJE BEZ POSLA


U braku smo 7 godina i nekako u isto vrijeme smo ostali oboje bez posla. 

Nemamo neke bogate roditelje da nas pomažu i nakon što smo par noći i ona i ja zajedno sa našim četverogodišnjim sinom  otišli na spavanje bez večere, teška srca sam joj predložio da proba da nađe nekog bogatog ljubavnika.


Uvijek sam strahovao da će naći drugog, a u ovoj situaciji sam sam joj to predložio, možete zamisliti kolika me je muka natjerala. Obzirom da je mnogo lijepa i zgodna žena, nije joj bio problem da se snađe. Uz dosta negodovanja, i prolivenih suza pristala je. Par dana nakon, već je kući donijela prvih 50 eura. Nemate pojma koja sreća. Mjesecima nismo vidjeli centa, a kamoli 50 eura.


Sada nakon skoro godinu dana, moja žena je našla 5 bogatih klijenata, mjesečno zna zaraditi i do 2000 eura. Više i ne razmišljamo o drugom načinu zarađivanja. U početku mi je bilo muka, moram priznati, ali sada, znam da samo mene voli, znam da to radi za dobro porodice, znam da su to sve čisti, kulturni uredni ljudi i uopšte mi ne smeta sve to. Ono kada se realno sagleda pa to dođe kao iobično rukovanje, emocije i osjećanja su bitni.

0 komentari:

Objavi komentar