17. 09. 2019.

RIJEŠITE SE SIJEDE KOSE SA SAMO JEDNIM SASTOJKOM!



Većina žena tretira svoje prosed sa komercijalnim boje za kosu ne znaju da su ovi proizvodi su natovaren s kemikalijama koje mogu učiniti više štete nego koristi na duže staze. 

Ovisno o  proizvođaču, boje za kosu su više ili manje efikasna, ali ima jedna stvar im je zajedničko i to je obilje štetnih spojeva koje sadrže. Kada je u pitanju tretman bijele kose, najbolja opcija koristi prirodnih lijekova. To nisu samo efikasna, ali i mnogo sigurnije. Ovo je najbolji DIY način za obnavljanje kose prirodno.


Riješi bele kose sa samo jednom sastojka!

Uputstva:

Jedna od najboljih stvari o ovom lijek je da je stvarno lako za pripremu. Počnite tako što ćete piling 5 krompira. Zatim prikupiti kore i stavite ih u lonac. Dodati 2 čaše vode. Donesite mješavina da provri onda neka kuvajte pet minuta. Skinite lonac sa vatre i pustite da se ohladi.


Procijedite tečnost zatim miješati sa nekim ružmarina ili lavande eterično ulje da se osvježavajući miris. Prije početka liječenja, operite kosu kao i obično. Završiti do masirajući kosu i vlasište sa mešavinom. Pružanje redovno koristiti tretman, uskoro ćete dobiti željene rezultate.

0 komentari:

Objavi komentar